Fredag

Dagen, tankar

Ja idag är det då fredag.

Och min väckarklocka ringde klockan sju men jag mådde inge bra så jag låg kvar i sängen till ca åtta.

Sen gick jag upp och drack te och så sminkade jag mig, sen när jag va klar så åkte jag till Malin.

Och det va roligt men ändå jobbigt, för Malin håller på å hjälper mig med att reda ut vad som är fel eftersom att jag får mina utbrott lite hela tiden.

Hon är ju utbildad behandlingspedagog så hon ska hjälpa mig att hitta tillbaka till den glada Martina, för jag vill ju vara den glada tjejen hela tiden som jag va förut.

Så vi höll på och pratade om känslor osv och det är jobbigt för mig för jag pratar ju helst inte om mina känslor med någon annan, skriva om dom går bra men det är väldigt jobbigt att prata om dom.

Men sen när vi hade gjort det så kändes det bättre, vid klockan ett så åkte jag till Borlänge för jag skulle ha möte med arbetslivsresurs och ja det blev inte så mycket sagt på mötet.

På ett ställe där jag hade sökt praktik så kunde dom inte ta emot någon praktikant just nu och på det andra stället väntar vi fortfarande på svar och dom skulle ge ett svar nästa vecka.

Och det var väl det som vart sagt idag.

När jag kom hem därifrån så höll Daniel på och fixa i köket, vi håller ju på och målar och fixar så då frågade jag om jag kunde hjälpa han med nåt men han behövde ingen hjälp just då så då satt jag mig framför datorn och kollade på Sveriges mästerkock en stund och sen började vi fixa middag.

Till middag blev det nuggets och pommes med grönsaker och lite god dressing till.

Och när vi hade ätit klart så gick jag in och satt mig i sängen med datorn och skrev en presentation om mig själv som jag sen skickade till Malin och jag tycker det är super svårt att skriva om vem jag är.

Vad jag är duktig på, vad jag är mindre duktig på osv, har ni lätt för det?

När det var klart så tog jag datorn med mig och satt mig i köket och nu sitter jag här och skriver medans Daniel ligger i sängen och tittar på tv och Dominic har lagt sig och ska sova.

Senare under kvällen så vet jag inte vad som händer men skulle tro att det bara blir en lugn kväll i sängen.

Det känns som att både jag och Daniel skulle behöva det faktiskt.

Vad ska ni göra ikväll?

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
MBroden
MBroden,