fint ute

Shopping/kläder

I samarbete med Kila Möbler

Som ni vet så älskar jag att sitta ute på sommaren och hösten.

Men det blir ju extra mysigt om man har möbler som man trivs med och lite mysiga filtar osv.

Därför tänkte jag skriva det här inlägget för att tipsa om lite möbler som jag tycker är fina att ha ute på altanen eller ute på gräsmattan.

Dessutom tycker i alla fall jag att det ska finnas plats till alla att sitta vid, så om man tar hem besök så ska dom också kunna sitta vid uteplatsen. 88

Så det första jag tänkte tipsa om är den här fina soffgruppen, som ni ser är den grå med mörk gråa dynor.

Det jag tycker om mest med den här gruppen är att den är hård och så är det mjuka dynor, vilket är super bra för mig som sitter i rullstol för är det för mjukt så sjunker man ner och då kommer jag inte över till rullstolen när jag väl har satt mig där.

Sen tycker jag om att bordet är i samma material som soffan för då kan man även använda bordet som pall om man vill.

Det räcker med att man flyttar glas skrivan och lägger dit en dyna så blir det en pall.

Och även den delen som står mot soffan kan man flytta på och använda som pall och då får man en tre sits soffa med två pallar istället för en soffa med divan och ett bord.

Det gör det även lättare att möblera på sin ute plats när man kan flytta runt delarna och använda dom till olika saker. 175

Sen har vi då den här snygga matgruppen.

De är ett svart bord som är förlängningsbart och det är ju hur smidigt som helst, blir man många som ska äta eller fika så är det bara att dra ut bordet och plocka fram några extra stolar så får man plats.

Och samma sak om barnen tar hem kompisar på helgerna eller efter skolan och vill måla eller spela spel så får allihopa plats istället för att dom ska sitta vid flera olika bord.

Sen tycker jag modellen på stolarna är super snygga, och färgen på hela gruppen är också super fin. 101

Sen om man vill att barnen ska få ha ett eget bord så tycker jag att ett sånt här picnick bord som bänkarna sitter fast på är ett perfekt val.

Och dom här picknick borden finns i två färger och det är trä färgat och vit, men jag personligen tyckte det här trä färgade passar bättre när man ska vara ute.

vill ni se alla deras möbelgrupper så klicka in här

Sist men inte minst så hittade jag två super snygga förvaringslådor som man kan ha ute.

Man kan förvara sina dynor till ute möblerna där i, man kan ha leksaker, filtar eller något annat som man vill lägga undan när man inte använder det.

Jag tyckte den gråa förvaringslådan var snygg och den passar ihop med soffgruppen som finns här ovanför.

Den känns också mer hållbar eftersom att jag har många barn som är och springer runt och hämtar saker, vi har ju också ett väldigt mixat klimat här i Sverige och då vill i alla fall jag ha en som håller oavsett om det regnar eller om det är sol.

Den trä färgade är också väldigt fin men som sagt så känns den lite skör när barnen är där och klänger och hämtar saker, men den är jätte fin och hade passat bra ihop med barnens picnick bord.

Jag tycker också att den känns mer somrig och naturlig.

Så det var mina tips.

Vill ni se mer produkter som dom har så klicka in på hemsidan

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag hade gärna haft en sådan mysigt soffa på min altan, men vårt bord är så stort att det inte skulle få plats... Men drömma kan man =)
nouw.com/frökenrödlök
MBroden
MBroden,
ja absolut drömma kan man alltid göra 😊
nouw.com/mbroden