En av mina outfits

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bubbleroom, Zalando, Ideal of Sweden och Ugg.com

Ja idag tänkte jag ta och tipsa om en utav mina favorit outfits.

Den är ganska enkel så den passar till jobbet eller en vanlig hemma dag men man kan enkelt fixa till den med lite smycken osv så den passar när man ska gå på möten eller kalas eller vart man nu ska.

Och då kan vi börja med ett par ljus blåa jeans med hög midja,

dom är super sköna och stretchiga och jag har dom i alla färger.

Till dom har jag en top eller ett linne som jag stoppar ner i byxorna.

Sen älskar jag att ha halsdukar på hösten/vintern och oftast har jag en tubhalsduk, tyvärr så har jag inte hittat några fina i år, men jag hittade denna på bilden och tycker den är såå fin.

Och sen så har jag mina uggs , det är många som tycker att dessa skor är jätte fula och ja dom är inte världens snyggaste skor men man håller sig varm om fötterna och jag som har dålig blodcirkulation pga att jag sitter i rullstol behöver ha ett par skor där man håller fötterna varma så jag använder oftast mina uggs.

Sen behöver jag ju en jacka och jag använder den som är på bilden när jag ska vara fin t.ex när jag ska på möten, kalas, fest, hem till kompisar eller något liknande.

Det är en everest jacka , den har många fickor på både insidan och utsidan.

Pälskragen är fake och den går lätt att ta av och sätta dit för den sitter med tryck knappar, och den är super varm och skön.

Jag är ju en fryslort och fryser jämt men i den här jackan gör jag inte det oavsett om jag bara har ett linne på mig under eller om jag har en långärmad tröja under, så jag kan verkligen rekommendera den.

Sen så har jag ju min älskade Michael Kors väska som jag verkligen inte går nånstans utan och jag har ju två av dessa väskor, jag har en svart och en brun.

Och jag älskar dom, det finns 3 stora fack och sen finns det flera små så man har gott om utrymme att lägga sina saker i.

Och sist men inte minst så har jag ett jätte fint och blommigt skal , förutom att det är fint så är det väldigt hållbart.

Jag har ju tappat min mobil i backen, på golvet, i snön och ändå så är det helt och färgen har inte släppt eller nånting så jag är så nöjd med det och skalet är värt varenda krona man betalar för det.

Så det va en utav mina favorit outfits, hoppas att ni fick lite inspiration eller att ni hittade nånting ni gillade.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilken fin outfit och jag gillade verkligen väskan 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
MBroden
MBroden,
tack, ja man får plats med såå mycket i den 😊
nouw.com/mbroden
Maria ,
Fin outfit du har lagt ut 😍
queenlillan.se/wordpress
MBroden
MBroden,