Det där var inte så roligt

Dagen, tankar , stallet

Söndagen är här och det känns som att helgen har gått aldeles för snabbt.

Men idag vaknade vi vid åtta och då käkade vi frukost, jag tog gröt idag medans Daniel och Dominic höll sig till sina ägg och mackor.

Sen så gjorde vi oss iordning och åkte till stallet, så vi gjorde iordning Ice för tanken var att Dominic skulle få skritta lite på Ice som uppvärmning för att jag tänkte longera han sen för att han skulle få trava lite för han behöver jobba på det.

Men när vi kom till ridhuset så satt jag på longerlinan och Dominic envisades med att han skulle minsann trava så jag talade om att då fick han hålla i sig ordentligt för det är svårt när man inte riktigt har hittat balansen och har ridit så lite som han gjort.

Så han provade men Ice hann bara ta några steg innan Dominic hoppade på sne och då ville han inre mer.

Han blev lite rädd och hoppade av men sen så kom en kompis dit med sin dotter så hon provade hon rida och då var det som bort blåst och han ville rida igen.

Så dom turades om att skritta runt i 50 minuter och Ice var så nöjd som slapp anstränga sig speciellt mycket.

När vi hade vart i stallet klart så åkte vi hem och åt lunch det fick bli pyttipanna idag.

Sen så satt jag och Dominic och kollade på olika YouTube klipp där dom gav bra tips om man skulle lära sig rida.

Efter det gick vi till Ica och handlade kyckling och nudlar till middagen, när vi kom hem igen så var jag så trött så jag la mig och vilade en stund och sen vid halv tre så gick jag upp och började med middagen för jag är väldigt noga med att kycklingen ska bli riktigt stekt så den stekte jag i 55 minuter på medel hög värme och sen så stekte jag wokgrönsaker med kycklingen så kokade jag nudlarna se när allt var klart så blandade jag ihop det.

Så gjorde jag en sås på grädde och asiatisk ananasmix tror jag kryddan heter, man köper den färdig på affären.

Men den hade jag inte på maten för Daniels mage är lite känslig mot starka kryddor så då är det bättre å ha såsen bredvid så får han smaka själv om det är för starkt.

Daniel fick ju åka till akuten med sin hand som han opererade för han fick så ont i handleden där dom hade tagit senan för att göra ett nytt ledband till tummen.

Så jag och Dominic fick äta middag själva idag och nu har Dominic spelat fortnite men ska strax gå och lägga sig.

Jag har suttit vid datorn och fixat lite men ska snart börja plocka fram kläder och grejer tills imorn för då är det dags att jobba, men jag har ingen lust alls jag vill hellre vara i stallet och fixa med hästarna.

Jag önskar att jag kunde hitta ett jobb i något stall isället så jag fick vara där hela dagarna.

Men jag hoppas att eran dag har varit bra för det har min varit.

Och kolla gärna in på min YouTube kanal och prenumerera om ni vill se mer ur min vardag.

Gillar

Kommentarer