Dålig dag

Dagen, tankar , stallet

Idag har det inte varit en bra dag.

Det började med att jag vaknade och insåg att torktumlaren hade stannat efter halva tiden så mina trosor va fuktiga när jag drog på mig dom men jaja det fick väl funka ändå så gjorde mig iordning och gick till jobbet.

Så gick jag dit fast jag inte alls hade lust, vissa personer på mitt jobb suger bara energin ur mig men idag gick det ganska bra för jag fick prova städa på en annan avdelning än vad jag brukar göra och det var kul.

Men sen när vi slutade så har våran chef sagt att vi får inte byta om förens 5 minuter för vi slutar men det struntar ju folk i så då ringde dom till mig och tjejen jag jobbade med och sa att vi fick slänga in alla dukar i tvättmaskinen för att dom själva skulle få byta om en kvart tidigare.

Så det gjorde vi när vi kom till tvättstugan det var bara det att vi fick ställa oss och göra rent silarna i tvättmaskinerna också.

Tycker det är så sjukt dåligt att folk inte kan hjälpa till för f*n om man gör lika tillbaka då får man då höra vilken dålig arbetskollega man är.

Men i alla fall när vi var klara på jobbet och jag hade bytt om till ridbyxor så gick jag till stallet som jag längtat till hela dagen.

Det gick inte bra där heller för att när jag väl hade fått på Ice tränset så blev det el fel på rullstolen så det gick inte att hissa ner den nå mer så det var bara att ta av Ice tränset igen och låta han gå ut i hagen så fick Daniel hämta mig så vi kunde åka hem.

Och som om det inte vore nog med krångel för en dag så fick jag min mens också.

Så nu har jag precis ätit mat och jag tror att jag ska lägga mig och kolla på YouTube eller något annat som kanske kan få mig på lite bättre humör för just nu så skulle jag vilja ta rullstolarna och bränna upp dom.

Vissa dagar så hatar jag dom så mycket så jag önskar nästan att jag hade dött istället för att bli förlamad men samtidigt så vet jag att det finns människor där ute i världen som har det så mycket värre än jag, så jag ska väl egentligen vara glad för att jag har det så pass bra som jag har det.

Men ibland måste man få tycka att livet är skit jobbigt.

Och idag är det en sån dag.

Imorgon blir jag hemma från jobbet för jag måste försöka få nån som kan laga rullstolen för det blir lite svårt att jobba utan den.

Så jag hoppas att dom kan fixa det så snabbt som möjligt.

Hoppas eran dag har varit bra.

Gillar

Kommentarer