Dagens sminkning

Innehåller affiliate-länkar

Ja idag provade jag ytterligare en ny färg på ögon sminkningen.
Idag körde jag på brons färgat glitter och mörkbrun.
Ni ska såklart få en produktbeskrivning.
Men tänkte kolla med er fina läsare om ni skulle tycka att det vore roligt om jag startade en Youtube kanal där jag kan filma när jag sminkar mig och såklart kommer jag filma annat också, så skulle ni vara intresserade av det?
Men här kommer produktbeskrivningen:
Först börjar jag med att smörja hela ansiktet med  Oriflame The ONE pore minimizing primer. Sen använder jag NYX full covarage Concealer, färgen light för att få bort röda märken och porer efter det tar jag Oriflame Giordani Gold Long wear Foundation spf 15, färgen porcelain och den är såå bra, jag älskar den för att den är täckande och man kan jobba upp den så man får den täckning man vill ha.
När det är klart så är det dags för att måla ögonbrynen och då använder jag Ardells Brow pomade i färgen dark Brown och den tycker jag också är bra för man själv kan bestämma hur mörka bryn man vill ha, vill man ha lite ljusare så tar man mindre färg och så kan man använda borsten som följer med och borsta ut färgen så den inte blir för mörk.
När jag va klar med brynen så var det dags att måla ögonen och då tog jag först en ljus skugga ur paletten Pro Decadence Palette Magic och la över hela locket och  även den mörk bruna skuggan som ligger i globlinjen och längst ut på ögonlocket kommer från den paletten. Sen tog jag Nyx glitter primer base perfectrice brillance och la i mitten av locket och så tog jag ett brons färgat glitter från Handaiyan glitter eye shadow paletten och la i mitten. Den paletten har jag köpt på wish.
När ögonskugga sitter på plats så är det dags att få lite form i ansiktet och då använder jag Smashbox The Cali contour och tar fram dom "mörka" delarna i ansiktet sen vill jag ju även highlighta ansiktet och då tar jag min favorit FREEDOM Pro highlight Brighten.
Sen när jag fått fram formerna så vill jag ju ha lite fransar och jag kan inte sätta lösfransar hur jag än försöker så jag målar mina fransar och då använder jag THE ONE no compromise mascara som jag tycker gör fransarna längre och sen tar jag L'Oréal Paris mega volume miss hippie som gör fransarna fylligare.
För att sätta sminket tar jag Revolution PRO FIX amazing makeup fixing spray och sprayar på ganska mycket, inte så det rinner men så man blir blöt och så får det torka in.
Sen för att få lite färg på läpparna använder jag Lasplash cosmetics velvet matte liquid lipstick.

Gillar

Kommentarer

Pillaan
Pillaan,
Grymt fin sminkning 😍
nouw.com/pillaan
MBroden
MBroden,
evelinarou
evelinarou,
Riktigt fint! 😃
nouw.com/evelinarou
MBroden
MBroden,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229