Dagens makeup och skogen dag nr 2

Dagen, smink, Om mig

Ja idag började dagen sådär.
Jag, Daniel och Dominic vaknade samtidigt och Mio tog en sovmorgon.
Jag kom dock upp lite senare än Daniel å Dominic för jag klädde på mig innan jag gick upp.
Och även fast vi har haft samma morgon rutin i säkert en månad så är det nånting dom måste göra fel så jag blir irriterad.
Så ja jag vart även idag irriterad och det blir en diskussion.
Sen när den var över så gick jag in och sminkade mig och idag vart det röd ögonskugga, jag tycker inte att det blev bra tyvärr.
Sminkrutinen är den vanliga men för er som inte läst den tidigare så kommer den här:
Jag börjar med att använda  Oriflame The ONE pore minimizing primer sen tar jag NYX full covarage Concealer, färgen light för att täcka och jämna ut porer och röda märken och den applicerar jag en pensel ifrån wish, det är en rund pensel på en sidan och på andra sidan så är det en sned skuren borste.
Sen drar jag ut det med fingret så de blir jämnt överallt.
När det är klart så är det dags för Foundation och jag använder Oriflame Giordani Gold Long wear Foundation spf 15, färgen porcelain Jag applicerar den med en torr Beauty Blender från märket W7, jag har min Beauty Blender torr för jag tycker det blir bättre resultat då.
När jag är klar med foundationen så målar jag mina ögonbryn med Ardell Brow pomade i färgen Dark Brown och applicera med penseln som följer med, det är en sned skuren borste på ena sidan och en brynborste på andra sidan.
När jag ska måla ögonskugga använder jag 2 Pro Decadence Paletter, så tar ja en ljus beige färg och applicerar med en platt borste, sen tar jag en ljus röd ögonskugga och lägger på ca 3/4 av locket sen tar jag en mörkröd skugga och lägger i globlinjen och längst ut på ögonlocket och applicerar med en blending borste.
När det är klart så contourar jag ansiktet med Smashbox The Cali contour och använder borsten som följer med i paletten.
Så är det då dags att måla fransarna och då använder jag THE ONE no compromise mascara för att få längre fransar och så tar jag L'Oréal Paris mega volume miss hippie för att få fylligare fransar.
Sen för att sätta sminket och det ska hålla bättre under dagen så använder jag Revolution PRO FIX amazing makeup fixing spray
Sen så vill jag ha lite glow också och då tar jag FREEDOM Pro highlight Brighten och applicerar den med en borste i från NYX.

Och för att få färg på läpparna så tar jag

Lasplash cosmetics velvet matte liquid lipstick.
När jag är färdig sminkad så åkte jag till leksand för att göra ett cellprov på mödravårdscentralen.
Och efter det åkte jag till mormor, så tog jag fyrhjulingen ut i skogen.

#Elly Pistol #Makeup #Fashion #NYX #E.L.F
#Oriflame #Dogs #Family #Hundar #Sminkadtjej #Glad

Gillar

Kommentarer

sminkrecensioner
sminkrecensioner,
MBroden
MBroden,
sofia,
Åh vad det är skoj att få veta din sminkrutin, älskar att få göra det. Du sminkar dig så fint! 😊
nouw.com/sofialissmyr
MBroden
MBroden,
Tack så jätte mycket 😊
nouw.com/mbroden