Bitch

Om mig , tankar

Okej så jag tänkte skriva lite om det här med att bli kallad bitch osv.

Folk använder ordet bitch som att det skulle vara en dålig sak, när man blir arg så säger man att en tjej är en sån himla bitch eller hon beter sig så j*vla bitchigt.

Men i mina ögon så är det inget fel med att vara en bitch, för en bitch för mig är någon som står för det hon tycker, hon kämpar för det hon står för även om hon är själv att stå för den saken.

En bitch är ärlig och säger inte saker bara för att folk ska tycka om henne, för hon vet att hennes vänner tycker om henne för den hon är och dom som inte gör det är inte hennes vänner.

Så när någon kallar er för bitch, ta inte åt er som att det är en negativ sak bli stolta för att ni har vågat stå för något som ni tycker och tänker.

Så gör i alla fall jag, folk kan gå runt och säga att jag är en bitch och tro att jag ska må dåligt och ta åt mig av det men det gör jag inte, för jag säger det jag tycker och tänker och jag står för det också.

Behandlar du mig illa så kommer jag behandla dig lika och jag kommer berätta att jag tycker att du har betet dig illa mot mig, är du snäll mot mig så kommer jag vara precis lika snäll tillbaka men jag kommer ALDRIG acceptera att en människa tror att den kan behandla mig som den vill och sen tro att jag ska vara snäll tillbaka.

Så ja jag är en bitch men jag är sjukt stolt över det för då vet jag att jag har stått för det jag tycker och tänker.

Gillar

Kommentarer