Bättre nu

Om mig

Ja jag har ju varit borta några dagar nu och inte skrivit så mycket.

Och det är pga att jag har varit ganska sjuk, först vart jag ju förkyld och så hade jag toppar med ganska hög feber vilket jag tyckte va ganska konstigt, jag brukar aldrig få hög feber när jag är förkyld.

Sen på Lördagen då va mitt ben svullet och rött så då tänkte jag att det var rosfeber igen så jag tog en tablett som jag hade hemma.

Och då blev det bättre och kom inte tillbaka nå mer så jag tog inge mer penicillin, så var det bra ända fram till onsdagen då va benet svullet igen och på baksidan så var det ett rött märke och på sidan av benet hade jag som en stor blåsa.

Jag ringde då till 1177 och pratade med dom och dom sa att det kunde vara en propp eller rosfeber men att det var viktigt att jag åkte in akut.

Så jag ringde till Daniel som hade min bil till jobbet och sa till han att han fick skynda sig hem när han hade slutat för vi måste åka till akuten.

Och under tiden jag väntade på han så packade jag saker till mig själv och saker som Dominic skulle ha med sig till min mamma, då vi inte visste när vi skulle komma hem så fick han sova där så han skulle orka upp till skolan på torsdag.

Men ja precis som jag trodde så var det rosfeber och jag fick åka hem igen efter att läkaren kollat på benet.

Så nu är jag hemma och ska äta 3 tabletter om dagen i tio dagar och efter det ska jag äta 1 tablett om dagen i 6 månader för att se om rosfebern håller sig borta då.

Funkar det så ska jag göra ett uppehåll med penicillin för att kolla om det går bra, får jag tillbaka rosfebern igen då så ska jag få ta ett annat penicillin som jag får äta kanske 1 år eller kanske hela livet.

Så därför har jag inte varit så aktiv dom senaste dagarna, men jag mår bättre nu och ska börja skriva mera.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer

Cezia
Cezia,
Huva min pappa har med fått rosfeber :/ inte kul. Jag håller alla tummar att det far bort efter första varvet penicilin ♥
nouw.com/cezia
MBroden
MBroden,
Nej det är inte roligt, tack så mycket 😊
nouw.com/mbroden
IdaLipika
IdaLipika,
Hoppas att penicillinet botar 😊
nouw.com/idalipika
MBroden
MBroden,
Ja det har det gjort 😊
nouw.com/mbroden
nobodyals
nobodyals,
hoppas du mår bättre.
nouw.com/nobodyals