allt blir bara kaos

tankar

Ja jag tänkte börja med att berätta dom bra sakerna, som ni kanske läst så testade jag ju en ny ansiktsmask och näsmask igår och ansiktsmasken är såå bra och luktar underbart.
Den luktar kokosmjölk och jag älskar kokos så den passade mig perfekt, dessutom så fick jag såå len hud efter så jag kände mig riktigt fräsch.
Näsmasken var enkel att sätta dit men funkade inte jätte bra, den kan va bra om man använder den flera gånger i veckan men att man ska märka skillnad redan efter första gången håller jag inte med om.
Men jag är nöjd med dom.
Nu kan vi börja med den delen som inte alls är bra.
Först kan jag ju börja med att tala om att jag känner mig fruktansvärt misslyckad som hundägare efter det som hände när min kompis hund kom hit, min stora hund Sheela och deras hund Freja började bråka och Freja fick ett sår på örat och jag trodde ALDRIG att min hund skulle göra så.
Sen fick jag hem papper idag från cellprovstagningen att jag har cellförändringar, det var inget allvarligt men man börjar ändå fundera med tanke på att det är väldigt ovanligt när man är under 25.
Sen så fick jag ju mejl igår om att jag skulle få komma och prov jobba som städerska på ett hotell.
Men idag så ringde dom och vi skulle bestämma dag och tid vilket gick bra tills hon sa att vi skulle ses på övervåningen.
Så frågade jag vart hissen fanns då kom det fram att det finns inga hissar på hotellet, hur ska jag kunna jobba där då? Jag sitter ju i rullstol.
Så här sitter jag lika arbetslös som tidigare, vilket tär på mig fruktansvärt mycket, jag hatar att vara arbetslös.
Dessutom så har jag kommit på att så länge jag inte har någon dator så kan jag inte börja plugga och hur ska jag kunna köpa en dator utan pengar?
Och för att få pengar behöver jag ett jobb.
Alltså det känns som att det mesta är kaos just nu och jag blir bara mer och mer frustrerad.
Dessutom så har jag ansökt om att få göra en KBT på vårdcentralen men dom har inte hört av sig.
Och det gör mig också så fruktansvärt besviken för jag behöver verkligen hjälpen.
Men jag hoppas alla ni fina läsare där ute har det bra i alla fall.

  • tankar

Gillar

Kommentarer