6 snygga

Inlägget innehåller metalinks

Ja idag tänkte jag tipsa om sex bra saker till träningen.

Det första jag tänkte tipsa om är Radiant Leggings, jag tycker dom är super snygga när dom är randiga och jag älskar ju både vit, beige och svart så dom passar mig perfekt.

Sen så har vi ett par till byxor som är helt i min smak eftersom att jag älskar Kamouflage också, byxorna är höga i midjan vilket jag också tycker jätte mycket om med byxor. För då jag inte är speciellt nöjd med min mage så tycker jag att det är skönt att slippa oroa mig för att magen ska hänga över byxkanten osv.

Sen har vi en super snygg tröja, det som nät på armarna och över bröstet och det tycker jag är bra för då blir man inte super varm även fast man har en långärmad tröja.

Sen har vi en t shirt som är grå, jag föredrar att ha t shirt när jag tränar bland folk just för att jag har en del skavanker på min kropp som jag helst döljer.

Därför tycker jag det är skönt att ha en t shirt som inte sitter åt för mycket för då kan jag dölja det jag vill dölja men det blir ändå inte för varmt.

Sen har vi ett par till snygga träningsbyxor och dom är av märket Röhnisch och dom är super fina, dom är också höga i midjan.

sist har vi ett Miniband som man kan träna med hemma, bandet kan du göra olika övningar med, du kan träna benen, armarna, händerna. Ja i stort sett hela kroppen så har du inte tid att gå till gymmet en dag för att träna så kan du alltid ha ett sånt hemma så kan du ta fram det och träna när du känner för det och har tid.

Bandet finns i olika motståndsnivåer så det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs så kan du ha ett.

Det var i alla fall mina tips för idag, hoppas ni gillade dom.


/ / / / /

Gillar

Kommentarer