5 tips

Shopping/kläder

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bubbleroom, glitter, Dennis Maglic och Feetfirst.

Först en jätte fin grå jacka som jag personligen skulle kunna ha som kofta också, den finns i två färger och det är grå och svart.

Den finns i storlek XS - L.

Sen har vi en jätte snygg töja som är av märket Chiara Forthi, den finns i två färger och det är vit och svart.

Jag tycker den är super snygg när det är knappar på sidan, tröjan finns i vanliga fall i storlekarna xs - xl men just nu finns den vita bara i storlekarna m - xl.

Och sen har vi ett par av mina favorit jeans, dessa jeans är helt underbara och har allt som jag vill ha när jag köper jeans.

Dom är högmidjade, stretchiga, är tajta i benen och det bästa av allt är att så länge man inte tvättar dom med sköljmedel så är dom slit starka och håller formen såå bra.

Ja alltså jag hittar ingenting att klaga på när det gäller dessa jeansen.

Sen en fin väska, väskan är stor så den passar lika bra på shoppingrundan som till skolan/jobbet.

Dessutom så finns den i tre olika färger, svart, nude och blå randig så det går att matcha den med så gott som alla outfits som finns och ett plus är att den inte är så dyr. Väskan finns att köpa här

Sen dessa snygga boots, jag älskar såna skor som det är bred men inte så jätte hög klack på eftersom att jag är handikappad och inte har så bra styrsel i mina ben och fötter, dom viker sig lätt åt sidan så det ser ut som att jag brutit fötterna.

Och jag vill gärna ha rund tå så att det inte ser ut som att mina tår är långa.

Så det var dagens shopping tips, jag hoppas ni hittade något ni gillade eller kanske fick lite inspiration

Gillar

Kommentarer