5 suits till jobbet eller festen

Shopping/kläder

Inlägget innehåller adlinks och metalinks

Ja jag tycker alla dom här fem är jätte fina och jag skulle kunna ha dom både på jobbet om jag vill klä upp mig och jag skulle definitivt kunna ha dom på en fest också.

Tyvärr så använder ju inte jag korta klänningar, kjolar osv om jag inte får ha nylon strumpbyxor under pga att jag brände ju sönder båda mina knän när jag va mindre så jag har ganska fula ärr.

Men tycker ändå att dessa playsuits är såå fina.

Vi börjar med den vita playsuiten med blått mönster på, den är så fin och jag skulle lätt kunna ha den en varm sommar dag på jobbet, det jag älskar mest med den förutom att den är fin och har min favorit färg blå är att den täcker armarna som jag hatar att visa men axlarna är ändå bara.

Den andra är enjumpsuit och den är svart men den finns även i vinröd, gul, ivory och mint.

Alla färgerna är super fina och det jag gillar mest med den här är att den är väldigt enkel, som ett linne och ett par byxor men skulle så enkelt kunna bli festlig. Har man en snygg jacka eller kofta och några snygga smycken så skulle i alla fall jag kunna ha den på en utekväll eller på en fest eller familje middag.

Lika väl som att den passar en lite kyligare arbetsdag.

Sen har vi en till playsuit som är blommig, den tycker jag är fin att ha på midsommar men även andra evenemang/högtider på sommaren passar den till.

Det behövs inte så mycket smycken till heller för att den ska bli festlig för den är redan det från början.

Så några lätta smycken som man gillar och ett par fina skor så är man redy to go.

Denna super fina playsuit finns även i färgen svart.

Sen har vi en till super fin playsuit som finns i färgerna nude och svart, jag personligen tyckte den nude färgade va finast men den hade nog inte passat jätte bra på mig då jag är lik blek året runt och den hade nog passat bättre på nån som faktiskt har lite färg på kroppen.

Men även den skulle jag kunna ha en varm sommardag på jobbet eller när jag ska iväg på nåt evenemang eller ut med familj och vänner.

Sen har vi en till Jumpsuit och den finns i färgerna svart, stone och dusky pink.

Min favorit av dom tre är faktiskt den svarta för jag gillade inte riktigt dom andra färgerna.

Den här jumpsuiten är ju väldigt lik den andra, skillnaden är att axelbanden är bredare på den här.

Så ja det är väl ganska samma, några fina smycken och nån snygg kofta/ jacka till så kan man ha den till fest men man kan också ha den på jobbet och känna sig fin och fräsch.

Jag hoppas ni gillade nån av dom, har ni några tips om kläder ni vill se så får ni gärna kommentera ❤
Gillar

Kommentarer